top of page
  • jorg176

Over het logo en de levensboom

Bijgewerkt op: 14 sep. 2022


Hallo lieve mensen,

Voordat de website live ging, hebben wij op 26 mei 2021 ons prachtige logo al kunnen lanceren op de social media platformen. Judith van www.lifebetweenplants.com heeft voor Libbenewiis het logo, de levensboom en de 5 elementen ontworpen en getekend. Wij vinden dat zij er iets waanzinnig moois van heeft gemaakt. Wij hopen dat jullie het logo net zo mooi vinden als wij.


Over het logo Het logo is een dubbele lemniscaat waarin de seizoenen zijn verwerkt. De lemniscaat vertegenwoordigt oneindige energie, er is geen begin en geen eind. Energie blijft altijd stromen. De energie in de lemniscaat is steeds in beweging volgens een ritmisch patroon. Zo stellen wij ons het onderwijs van Libbenewiis ook voor. Het leven, leren en inzicht verkrijgen is oneindig en blijft in elkaar overvloeien. Er is steeds beweging, met als vaste basis ritme.

De rechtopstaande lemniscaat staat voor ‘zo boven, zo beneden’. Dit komt ook terug in Libbenewiis haar eigen unieke levensboom. Alles boven de grond is zichtbaar en onder de grond niet. Als wij dit betrekken op onszelf dan is ons fysieke lichaam de boom en zijn de wortels onze binnenwereld.Over de levensboom Alles in het leven is energetisch met elkaar verbonden. Zo wilden wij dat ook terug laten komen in het logo en de levensboom. De seizoenen, het ritme en de circulariteit komen in beide illustraties terug. De 5 elementen maken het geheel af. Er zijn prachtige details getekend in en bij de levensboom. Afgestemd op de seizoenen. Heb je al goed naar de boom gekeken? Heb je het vogelnestje gevonden tussen de takken en de bladeren?


Liefs,

Team Libbenewiis8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page